Gastenboek

                             


 • Geplaatst door johan kras.
  vandaag is mijn beeld binnen gekomen. en het is zo mooi dat ik er naar blijf kijken. ik wil jullie ook langs deze weg heel hartelijk bedanken voor het brengen en de prachtige oplossing voor het probleem. ik ben zeer gelukig met mijn aankoop...en hoop dat ik jullie weer zien in de toekomst. super winkel. johan kras volendam.
 • Geplaatst door Pascal Van der Maelen
  Bedankt voor de levering van de beeldjes. Zoals al de voorgaande bestellingen terug tip top aangekomen en zeer degelijk verpakt zodat alles in goede staat kan geleverd worden. Nogmaals bedankt Wilma!
 • Geplaatst door Cees de Graaf
  St. Benedictus Labre zojuist gearriveerd, binnen 24 uur! Lightning speed delivery! Benedictus heeft z'n plek hier al ingenomen, hij is echt geweldig, blijft vanaf nu altijd bij me. Bedankt!
 • Geplaatst door Hans van Domburg
  Ik heb jullie winkel 1 x bezocht toen ik familie in Rijswijk ging bezoeken (ik woon in Vught). Wat indrukwekkend was dat. Jammer dat jullie dat gaan opheffen, maar wel begrijpelijk. Ik zal jullie website blijven bezoeken. Wat een mooi filmpje hebben jullie gemaakt en wat een interessante informatie. Nog een vraag: bestaat er een beeldje van de H.Henricus ? Dat is mijn doopnaam. Ik heb wel gelezen over hem in een boek over heiligen. Maar een klein beeld heb ik nooit gezien. Alle goeds voor jullie en veel succes verder met de webwinkel. Groeten vanuit Vught, Hans van Domburg.
 • Geplaatst door Frans Lardee
  zou graag in uw gastenvoek willen blijven.
 • Geplaatst door inge munier
  Langs deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor het prachtig verpakken en versturen van alles wat ik bij jullie het afgelopen jaar betsteld.Prima verzorgd en natuurlijk prachtige spullen.
  Ook dit jaar blijf ik jullie trouwe klant.Jullie hebben een prachtig assortiment

  mvg

  Inge Munier
 • Geplaatst door Unice
  Wat een fijne en goede service. Lieve ontvangst en een beeldje die echt de prijs waard is. Kortom, zeer betrouwbaar bedrijf.
 • Geplaatst door van der pas
  bdankt,dat ik de kerststal zo snel in huis heb.
  bedankt voor het vertrouwen met de betaling.
 • Geplaatst door marrij schepers-smit
  Geweldig mooi om op Uw site te kijken, zelf was ik op zoek naar een kribbetje zonder het kindje Jezus erin voor in de stal, tot kerstavond om dan pas Maria, Jozef en het kindje Jezus erin te zetten.
  Ik ben deze niet tegen gekomen, maar wel met veel plezier naar deze mooie site gekeken, heel veel succec.
  Groet Marrij Schepers-Smit
 • Geplaatst door Pascal Van der Maelen
  Terug een beeldje besteld en eveneens zoals bij de vorige bestelling : Zeer snel geleverd, zeer goed verpakt en dus in goede staat mogen ontvangen !
  Jullie hebben zéker mijn vertrouwen wat service betreft!
  Bedankt.
 • Geplaatst door Patricia Vega de Lange
  Nog nooit zo snel een bestelling thuisgekregen. Nogmaals bedankt voor de supersnelle service !! En zoals altijd prachtige producten... Ik wens jullie goede zaken verder...

  Groetjes Patricia
 • Geplaatst door Cees de Graaf
  St. Rochus gisternamiddag in goede orde ontvangen, zeer goed verpakt, het was echt schatgraven. Hij past en staat perfekt op de plek die ik voor hem in gedachten had! Lieve groet uit Schagen, Cees de Graaf
 • Geplaatst door Tamara
  Wat een top levering
  Besteld en de volgende dag al binnen
  Helemaal blij met mijn baby rozenkrans voor de doop van mijn petenkindje
 • Geplaatst door theo nannes
  Hallo Jos en Wilma,
  ik had een pyxis besteld online en kreeg meteen de volgende dag het bericht dat hij helaas niet meer leverbaar was en dat mijn aankoopbedrag was teruggestort. Op mijn vraag of er andere pyxissen leverbaar waren met een vergulde binnenkant kreeg ik prompt het antwoord 'nee, maar er komen deze week nieuwe binnen ; wij houden je op de hoogte'. En inderdaad, een paar dagen later kreeg ik de foto's van de nieuwe aanwinsten.
  Ik heb er natuurlijk een besteld en deze was al de volgende dag in huis.
  Goed geregeld ! en hartelijk dank.
 • Geplaatst door Marsha Jansen
  Hallo Jos en Wilma, heel graag deel ik mijn ervaring hier over de webshop, Ik heb een maria Beeld met lamp besteld deze werd keurig netjes bij mij bezorgt zonder enige schade. Ik ben helemaal happy want het is een plaatje om te zien Kijk er steeds naar hoe mooi hij is.Het is een hele mooie blikvanger ..
  Kortom ik ben zeer tevreden over de gehele service van deze unieke webshop.
  Groetjes Marsha
 • Geplaatst door Cindy Croes
  Hallo, na mijn bestelling werd het pakketje heel vlug geleverd. Het was heel goed ingepakt en daardoor uiteraard ook zonder schade aangekomen! In het echt is het beeld van Michael de Zieleweger NOG mooier dan op foto!
  Het staat echt als een blikvanger te pronken in onze living! Bedankt voor jullie eerlijke en snelle service! Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb op marktplaats.nl! Jullie verkopen echt speciale, unieke artikelen!
 • Geplaatst door Wout Smit
  Beste Jos en Wilma.
  Netjes zoals de aflevering van de Noveenkaarsen is gegaan. Keurig de email berichten en het bevestigen van het hele verloop en de andere dag in huis.
  Groetjes Wout.
 • Geplaatst door Michaël
  Ik heb heel het internet afgezocht naar een pyxis en een theca, en heb het uiteindelijk hier gevonden, voor een degelijke prijs. Zeer goede kwaliteit van de items. Verzending was zeer snel: één dag na verzending al geleverd in België! Deze winkel is een aanrader!
 • Geplaatst door Leo Willems
  Mijn zus was al lange tijd op zoek naar een beeldje van Ambrosius (beschermheilige van de imkers). Via marktplaats bij U gevonden, net voor kerst besteld en net na de kerst al ontvangen. Ze is er super blij mee.

  Nogmaals bedankt.
 • Geplaatst door Françoise Ebokolo Eboa
  Afgelopen jaar, heb ik u overspoeld met mijn zoektocht naar speciale rozenkransen die niet in uw assortiment voor kwamen Toch heeft Jos deze voor me verwaardigd, wat een geluk en diepe blijheid en dankbaarheid dat het ook op deze manier kon. Chapeau voor de geleverde service en de tijd die u neemt om goed overlegd te plegen met de klanten. Een pen met griffel voor de zorg, de snelle afwerking van de bestellingen.
  .... Altijd in de Harten van Jezus, Maria en Jozef
  Tot in het nieuwjaar 2015.
 • Geplaatst door Wim van Bergen
  bedankt voor de snelle levering van het kerstkindje
  we zijn weer compleet.
 • Geplaatst door Marja
  Wij hebben het Sint Jozef beeldje van onze zoon gekregen .In de tuin begraven en binnen 3 maanden 2 huizen verkocht ,waarvan 1al bijna 3jaar te koop stond. Het is echt ongelooflijk!!
  Wij hebben al een kennis het ook aangeraden en zijn benieuwd of het voor hun ook gaat lukken.
  Dank je wel Jozef we zijn je dankbaar je hebt een ereplaatsje gekregen in ons nieuwe huis!!!!
 • Geplaatst door Wim Mensink
  Ik heb ruim 4 maanden gelden het Joseph beeldje gekocht. Ik heb het op zijn kop in de tuin begraven.
  en de noveen van St Joseph gebeden en de kaars gebrand. Binnen vier maanden waren mijn drie panden verkocht!
  Het werkt dus echt.
 • Geplaatst door l. Helmer
  Sint Jozef.
  Vorige week woensdag in uw winkel Sint Jozef pakket aangeschaft, dezelfde middag de Noveemkaars aan, Afgelopen zaterdag open huis en gisteren definitief ons huis verkocht! De kaars brandt nog, morgen laatste dag! Wat een geweldig mooie ervaring!
 • Geplaatst door Hans Kamphof
  Het bestelde olijfhouten TAU kruis heb ik een paar dagen geleden ontvangen. In het echt is deze nóg mooier dan de afbeelding op uw webwinkel. Komt deze nog weer in uw collectie?
  Een groet met Vrede & Alle Goeds van

  Hans Kamphof
 • Geplaatst door H.M.Out- de Waard
  Wat een prachtige rozenkransen heeft u .
  Ik heb een rozenkrans sie uit 7x3 kralen bestaat.Zou u weten waar die speciaal voor is ?
  Ik hoop dat u het wel weet... Hartelijke dank ,Herma Out
 • Geplaatst door jaap van der pas
  wat heeft u een prachtige sortering heiligenbeelden
  wat zou ik graag uw winkel bezoeken
  maar wegens gezondheidsredenen kan dat helaas niet
  ik wens u veel succes en sterkte met de verkoop.
  groetjes jaap.
 • Geplaatst door irene
  Ik wil graag de winkel bezoeken,kunt u mij een adres geven?
 • Geplaatst door j van der klis
  ik zag de zalmroze rijgveters
  kunt u mij zeggen hoe lang die zijn ?
  bedankt

  jeroen
 • Geplaatst door Blancke Nickolas
  Kan iemand me uitleg geven bij de oorsprong en het bidden van het rozenkransje van de doden, beter bekend als het`kransje der doden`.Het bestaat uit 4 tientjes met telkens een kraaltje tss. en onderaan een medaille waarop de ene kant staat` Zoet Hart van Maria wees mijn redding`, de andere kant; "Maria voorspreekster van de arme zielen in het vagevuur",telkens in de Duitse taal en een afbeelding van Maria en zielen in het vagevuur. Dank bij voorbaat!
 • Geplaatst door jenny
  waar is deze winkel gevestigd? Ik wil graag een bezoekje brengen.
  Groet
  Je
 • Geplaatst door Karin Laurens-Beumer
  Ontzettend bedankt Wilma voor al je zelfgemaakte rozenkransen. Ze zijn echt schitterend. En ik vind het heel erg leuk om het zelf uit te zoeken hoe ik het wil hebben. En fijn dat je dan met me mee denkt!!!!!
 • Geplaatst door Paulus van Dijk
  Hallo ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de snelle bestelling wat ik had geplaatst.
  Ben heel erg blij dus met me Teresia van Avila.
  Vindt haar mooi en prachtig

  Groetjes Paulus
 • Geplaatst door W.A.C. Robbe
  Mijn hartelijke dank voor de schitterende beelden en de altijd vriendelijke service. Merxsancta is een schatkamer, en mede dankzij Merxsancta begint mijn werkkamer dat ook te worden. Het allerbeste gewenst, en zeer zeker tot een volgende keer.
 • Geplaatst door Leny
  Beste mevr, We hebben voor 7 weken terug bij U in de winkel het Heilige Jozef pakket gekocht, terwijl ons huis pas 1 week in de verkoop stond, maar aangezien de huizen tegenwoordig zo lang te koop staan dacht ik "Baad het niet dan schaad het niet" Maar er is ECHT meer tussen hemel en aarde, want ons huis heeft 4 weken in de verkoop gestaan toen de eerste kijkster zich aankondigde en dat is tevens de koopster van ons huis geworden, daarna nog 3 mensen die wilde kijken maar die hebben we af moeten zeggen omdat het al verkocht was! We zijn er zelf nog helemaal beduusd van, zo snel is het gegaan! Ik hoop dat U nog weet wie we waren? De Jozeffoto voor de MAZZEL... misschien weet U het dan!? In ieder geval heel hartelijk bedankt en natuurlijk ook Jozef bedankt!!!
  Hartelijke groeten, Leny
 • Geplaatst door Hans van Geel
  Ik ben op zoek naar een beeld van Anna ten drieeën.
  Kunt u mij hieraan helpen. Voet 20 x 20, hoogte 50
  Kunt u mij de kleur vertellen inverband met schildering nis waar het beeld in komt te staan.
  Hartelijke groeten,

  Hans
 • Geplaatst door Mevr. H.M. Lubach
  Goedendag, in augustus 2010 jl. heb ik bij u het Heilige Jozef pakket besteld, aangezien ik mijn huis in Rotterdam wilde verkopen en hier wel wat hulp bij kon gebruiken gezien het feit dat veel huizen tegenwoordig onverkoopbaar zijn of langere tijd te koop staan.
  Om een heel lang verhaal kort te maken: er bleek iemand geinteresseerd in mijn woning, alle afwikkelingen met die persoon zijn positief verlopen en een aantal weken geleden was de overdracht bij de Notaris. Ik ben inmiddels verhuisd en woon nu in een heerlijk rustig dorpje in het prachtige Drenthe, ver weg van de Randstad! Ben er iedere dag blij mee en ben erg dankbaar voor de hulp! Het werkt echt!
 • Geplaatst door Cor Provily
  Ik zoek een medaille van St.Christoffel voor in de auto?
  Misschien kunnen jullie mij helpen.

  Cor
 • Geplaatst door Tony Jansman
  ik ben op zoek naar een Josefbeeld
  ongeveer 20 cm. groot.
 • Geplaatst door Heidi
  Goeiemiddag,
  Ik ben op zoek naar een beeld van St-Stefanus.
  Groetjes
 • Geplaatst door Henk Brummans
  Ik heb een maand geleden op de Duitse tv een reportage gezien over relieken kopen in zuid Limburg.Volgens mij was het een museum waar je ook artikelen kon kopen,weet iemand waar dat was?
 • Geplaatst door Rinus van der Loo
  Hoi.
  Ben op zoek naar Gerlachusbeeldje. Vond een gipsen voorbeeld op pagina/?foto 188.
  Wil het kopen voor het bedrag wat er bij staat. Neem aan dat `t inclusief BTW is? Hoe oud is het beeldje of is het een nieuwe copie? Als we er uitkomen graag opsturen.
  Groet,
  Rinus van der Loo,
  Heikantsebaan 9,
  5056 PL Berkel-Enschot.
 • Geplaatst door Joost michels
  Goedenavond,

  Wat vraagt u voor de relikwie van de heilige lidwina van schiedam ?

  Vriendelijke groet, Joost Michels
 • Geplaatst door birgit
  Kunt u met mij contact opnemen over het godslampje nummer 74 en die áchter nummer 73 staat? De foto`s zijn erg donker en onduidelijk. Graag zou ik de formaten weten en of er rode electrische lampen grote fitting bestaan?
  Vriendelijke groet,
  Birgit
 • Geplaatst door van Roomen
  Ik wilde graag 2 waterbakjes kopen uit de totaal foto maar hoer kan ik u zeggen welke ik wil hebben??
  mvrgr Els van Roomen
 • Geplaatst door F.G. Voskuil
  Het Nederland Bakkerijmuseum in Hattem is bijzonder blij met het fraaie beeld van Sint Autbertus; paroonheilige voor de bakkerij.
  Dank voor de goede service!
  Fred Voskuil
  Conservator Nederlands Bakkerijmuseum Hattem
 • Geplaatst door Dick de Boer
  Voor mijn Maria beeld die buiten staat ben ik op zoek naar een kroontje van 10 cm, het oude kroontje is lelijk geworden, maar waar vind ik nog zoiets?
  m.v.g. Dick
 • Geplaatst door Marjolein
  Beste Jos en Wilma,
  Héél hartelijk bedankt voor het met liefdevolle zorg inpakken van het Maria beeld, de Noveen kaarsen en de Maria broche; het gehele pakket is (gelukkig) goed ontvangen in Andijk!!
  Ik ben er zóóó super blij mee; mijn moeder morgen vast en zeker ook!
  Nogmaals héél véél dank, tot een volgende keer en hartelijke groetjes, Marjolein
 • Geplaatst door Marsha
  Hallo Jos en Wilma

  Vandaag is het wijwaterbakje de wonderdadige maria bezorgd, graag wil ik jullie laten weten dat ik hem zeer mooi vind.
  Ook was het pakket zeer leuk verpakt.
  Kortom ben zeer tevreden met het bestellen bij jullie webshop en zal zeker in de toekomst nog wel eens een bestelling plaatsen.
  Mijn complimenten voor alles
  Nogmaals hartelijk dank voor de correcte service en de keurige verzending.

  Groetjes en tot een volgende keer
  Marsha
 • Geplaatst door John
  Hallo Wilma , Bedankt voor de gastvrijheid en rustige uitleg.
  Johan was helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe aankoop.

  Groet, Johan en John
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 16-11-2017 - vandaag is mijn beeld binnen gekomen. en het is zo...  lees meer
 • 21-09-2017 - Bedankt voor de levering van de beeldjes. Zoals al de...  lees meer
 • 24-06-2016 - St. Benedictus Labre zojuist gearriveerd, binnen 24 uur! Lightning speed...  lees meer
Plaats een bericht
© 2008 - 2017 Merxsancta / VII H. Sacramenten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel