Vorige Artikel 9 van 68 Volgende

.Rhudraksha rozenkrans 75 cm Tibetaanse gebedskraal

€ 49,50
Voorraad 2 stuks
Aantal

Rudraksha Mala - Gebedskralen

 Sinds duizenden jaren in India, hebben yogi`s Rudraksha gedragen om de diepe kalmte en de concentratie te ervaren die voor meditatie en beheersing van lichaam en lichaam essentieel zijn.

 In China, wordt Rudraksha gebruikt om de stroom van het levensenergie van de Chi in het lichaam en de Yin & Yang balans te verbeteren. Boeddhistische Zen meesters gebruiken Rudraksha om diepere staten van meditatie te bereiken.

 De laatste jaren is in India de populariteit van de Rudraksha, om deze te gebruiken om de gevolgen van spanning, stress, depressie, hogebloeddruk te bestrijden, enorm toegenomen. De Rudraksha schijnt zijn werk te doen zonder de kwalijke gevolgen van verslavende middelen, kalmerende middelen, beta blockers. Mannen en vrouwen die de Rudraksha dragen merken op dat hun energie is toegenomen, dat ze meer uithoudingsvermogen er door hebben en een gevoel van welbehagen nadat ze de Rudraksha in direct contact met het borstgebied hadden gebracht. ook op langere termijn dragen de Rudraksha enorm bij om spanningen te verlagen, depressies te verminderen, stemmingen te balanceren, betere concentratie, makkelijker kunnen ontspannen. Daarnaast vertoont het gevolgen van Anti-Aging, waardoor men zich jonger blijft voelen en gelijken.

Gastenboek

  • 01-05-2019 - Aangenaam verrast! We zijn natuurlijk allemaal enorm verwend door de...  lees meer
  • 12-02-2019 - Beste Merxsancta, Ik heb de bestelling mogen ontvangen, het beeld...  lees meer
  • 06-02-2019 - Dank voor de Noveenkaars met de afbeelding van Gertrudis, de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2008 - 2019 Merxsancta / VII H. Sacramenten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel